Steun Wanzele Loopt

Het evenement

Het loopevenement “Wanzele loopt” heeft tot doel het actieve leven in het dorp aan te moedigen en mensen jaarlijks een leuke kans te geven om aan sport te doen. We streven ernaar om enkele honderden lopers van alle leeftijden aan te trekken en hen behalve sport ook nog een gezellige avond te kunnen bieden met aanstekelijke muziek. Ons loopevenement moet een feest voor de loopsport worden.

Wanzele loopt staat open voor de competitieve loper die zijn grenzen wil verleggen en dat is mogelijk dankzij onze elektronische tijdsregistratie in samenwerking met “Time to Run”, maar ook voor de amateurjogger van alle leeftijden.

Daarnaast is er ook plaats voor de wandelaars, zowel de recreatieve als de fervente stapper.

Dankzij uw sponsoring kunnen we de deelnameprijs laag houden en toch een mooi aanbod bieden.

Sponsoring kan op vier niveau’s

Exclusiv 400 Euro

Hiervoor staat u prominent op de affiche, heeft u een grote vemelding met logo op de website, wordt u tijdens de wedstrijd regelmatig afgeroepen, kan u een banner aan de finisch ophangen, mag u reclame aan de goodiebag toevoegen, wordt uw reclame vertoond op groot scherm en bekomt u exclusiviteit.

Medium 200 Euro

U staat groot op de affiche met logo, u krijgt een plaats op de website (Grote vermelding met logo), uw bedrijf wordt afgeroepen tijdens wedstrijd, u mag een banner ophangen aan de finisch en u kan promo bezorgen voor de goodiebag

Klein 100 Euro

U staat klein op de affiche maar met logo, u krijgt een plaats op de website (Grote vermelding met logo), uw bedrijf wordt afgeroepen tijdens wedstrijd en u mag een banner ophangen aan de finisch

Mini 50 Euro

U staat op de affiche als vermelding, u krijgt een plaats op de website (Vermelding)

UIteraard is er altijd mogelijkheid tot meer gedetailleerde afspraken

Wie zijn onze sponsors

WIl u ons evenement steunen dan kan dat door een bijdrage op rekening BE93 0019 7662 4267 van FINC- Wanzele Loopt, met de vermelding “Steun Wanzele Loopt”. We danken u alvast bij voorbaat voor u steun.